Events 2017-09-20T13:21:03+00:00
Radioreklamer
Sponsorater
Meddelelser
Lykønskninger
Radio-bingo
Live transmissioner
Grafiske opgaver
Udlejning lydudstyr
Prof. dj til events
Event eksempel

Events

Vi har mange års erfaring med at arrangere events både mindre og store arrangementer. Vi kan opbygge events fra bunden af, dvs. lige fra planlægning til afvikling af eventet.

Gør det nemt for Jer, og overlade planlægning og afvikling til os. Vi kan sørge for at anskaffe alle de nødvendige materialer/udstyr og mandskab til Jeres arrangement incl. sørge for markedsføringsdelen. Dvs. vi kan levere en pakkeløsning til Jer…nemmere kan det ikke blive.

​Der er også mulighed for at lave direkte transmission fra Jeres virksomhed med musikunderholdning med egne speakere og professionelle lydudstyr. Skal det også bare være speakopgaver med god musikunderholdning klarer vi det også nemt uden live transmission.

Udover at arrangere events tilbyder vi også grafiske opgaver som kan bruges til markedsføring via internettet, Facebook og lign. Og selvfølge flere former for printopgaver plakater, foldere, nyhedsbreve, sanghæfter, invitationer m.m. Alt dette gør at vi kan tilbyde Jer samlet pakkeløsning for Jeres event.

Hvad med at Jeres virksomhed skaber opmærksomhed på en anderledes måde? Jeres virksomhed kan købe sendetid hos os! Lad Jeres personale prøve noget helt nyt, og noget så spændende som at være studieværter, og lave underholdningsprogram for hele byen.

Det er en form for team-building, som samtidig er med til at promovere Jeres virksomhed på en god, spændende, positiv og anderledes måde.